[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Apr 4 21:00:23 UTC 2013


On 23.03.2013 12:08, Arangel Angov wrote:
> 2013/3/21 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>> Конечниот датум е 27 април 2013
>
> Јас ќе одам на 24ти после работа накај 5-6 тргам. Се враќам недела 28ми.
>
> Ако има заинтересирани за одење порано иам празна кола, можеме да
> поделиме трошоци.

јас


> Имаше еден хостел кај што бевме минатата година, веднаш до главната
> црква на 5 мин одење до хаклабот, мислам дека беше овој
> http://www.greenstudiohostel.com/
>
> Мене бар НСНД Белград ми е еден од најинтересните, препорачувам да не
> се испушти. :)
>


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list