[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Thu Apr 4 21:58:30 UTC 2013


Јас официјално потврдувам дека доаѓам.

2013/3/23 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
> Јас ќе одам на 24ти после работа накај 5-6 тргам. Се враќам недела 28ми.

Се пријавувам и за оваа опција ако е сеуште можна.

Поздрав,
Баже


More information about the Ossm-members mailing list