[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Apr 5 09:09:47 UTC 2013


2013/4/4 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>:
> Јас официјално потврдувам дека доаѓам.
>
> 2013/3/23 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>> Јас ќе одам на 24ти после работа накај 5-6 тргам. Се враќам недела 28ми.
>
> Се пријавувам и за оваа опција ако е сеуште можна.

Еве и јас официјално да потврдам за оваа опција ако има уште место. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list