[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Apr 5 13:50:50 UTC 2013


2013/4/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

>
> 2013/4/5 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>
>> Јас ќе доаѓам сигурно, али петок би тргнал, можам на пладне негде ваљда.
>> Ако има некој кола нека каже, ако не со автобус ќе одам.
>>
>

Ќе видам јас дали ќе одиме со кола или со автобус.
Рачунај дека идеме со автобус, но може да искочи и дека ќе идеме со кола.

Алекс? Ти идеш на НСНД Белград?

Поздрав,
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130405/86c60a1b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list