[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri Apr 5 15:07:59 UTC 2013


Идам и ја. :)


2013/4/5 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2013/4/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>
>>
>> 2013/4/5 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>>
>>> Јас ќе доаѓам сигурно, али петок би тргнал, можам на пладне негде ваљда.
>>> Ако има некој кола нека каже, ако не со автобус ќе одам.
>>>
>>
>
> Ќе видам јас дали ќе одиме со кола или со автобус.
> Рачунај дека идеме со автобус, но може да искочи и дека ќе идеме со кола.
>
> Алекс? Ти идеш на НСНД Белград?
>
> Поздрав,
> Игор
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130405/3b4e7448/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list