[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Sat Apr 6 13:43:09 UTC 2013


А веројатно и јас :)


2013/4/5 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Идам и ја. :)
>
>
> 2013/4/5 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>
>> 2013/4/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>
>>>
>>> 2013/4/5 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>>>
>>>> Јас ќе доаѓам сигурно, али петок би тргнал, можам на пладне негде
>>>> ваљда. Ако има некој кола нека каже, ако не со автобус ќе одам.
>>>>
>>>
>>
>> Ќе видам јас дали ќе одиме со кола или со автобус.
>> Рачунај дека идеме со автобус, но може да искочи и дека ќе идеме со кола.
>>
>> Алекс? Ти идеш на НСНД Белград?
>>
>> Поздрав,
>> Игор
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130406/1d2ceeea/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list