[2s.mk-friends] Google Summer Code 08/04

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sun Apr 7 09:15:57 UTC 2013


2013/4/7 Tamara Dancheva <tamaradanceva19933 at gmail.com>

> Ќе може ли да ми кажете дали има организиран настан за разгледување на
> проектите и слично, и во колку саат? Беше спомнато за време на
> презентацијата  за ФИНКИ да дојдеме утре ако сме заинтеересирани па затоа
> прашувам.
>
>
Ќе има, да, од 19 часот па натака.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130407/b1b97ae7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list