[2s.mk-friends] Google Summer Code 08/04

Tamara Dancheva tamaradanceva19933 at gmail.com
Sat Apr 6 23:59:24 UTC 2013


Ќе може ли да ми кажете дали има организиран настан за разгледување на
проектите и слично, и во колку саат? Беше спомнато за време на
презентацијата  за ФИНКИ да дојдеме утре ако сме заинтеересирани па затоа
прашувам.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130407/6163c9b2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list