[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Newk newkdukem at gmail.com
Thu Apr 11 12:32:11 UTC 2013


П.С.
се извинувам за лошата форма на "Subject" полето :)


2013/4/11 Newk <newkdukem at gmail.com>

> Драги пријатели и останати,
> Пред малку ми јавија дека промотивниот материјал за Google Summer of Code
> е задржан на царина. Со цел да го добиеме пакетот, би требало да платиме
> царина и лежарина, со естимација од 2000-2500 денари.
> Discuss.
>
> Поздрав
>
> --
> Nikola *Newk* Demerdjiev
>
> One of many mindless mirrors
>-- 
Nikola *Newk* Demerdjiev

One of many mindless mirrors
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130411/cdf01f3f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list