[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu Apr 11 12:34:20 UTC 2013


2013/4/11 Newk <newkdukem at gmail.com>

> Со цел да го добиеме пакетот, би требало да платиме царина и лежарина, со
> естимација од 2000-2500 денари.
>
>
Јеботе, колку е царина за промотивен материјал?! Ако нема начин да
избегнеме, пари од сметка? Кој може тоа да го среди?

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130411/2f052d4d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list