[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Newk newkdukem at gmail.com
Mon Apr 15 13:59:30 UTC 2013


>Освен дискусијата, што точно се случува со ова?

Сѐ додека не се реши дали ќе дадеме пари за царина и лежарина, ништо друго
не може да се случува.


2013/4/15 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2013/4/11 Newk <newkdukem at gmail.com>
>
>>
>> Драги пријатели и останати,
>> Пред малку ми јавија дека промотивниот материјал за Google Summer of Code
>> е задржан на царина. Со цел да го добиеме пакетот, би требало да платиме
>> царина и лежарина, со естимација од 2000-2500 денари.
>> Discuss.
>>
>> One of many mindless mirrors
>>
>
>
> Освен дискусијата, што точно се случува со ова?
>
>
> --
> Igor
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Nikola *Newk* Demerdjiev

One of many mindless mirrors
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130415/2541d77b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list