[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Mon Apr 15 14:44:13 UTC 2013


А да пробате да испратите официјален допис од 2с.мк со објаснение дека сето
тоа е промотивен материјал кој планирате да го користите за непрофитни цели?2013/4/15 Newk <newkdukem at gmail.com>

> >Освен дискусијата, што точно се случува со ова?
>
> Сѐ додека не се реши дали ќе дадеме пари за царина и лежарина, ништо друго
> не може да се случува.
>
>
> 2013/4/15 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>
>> 2013/4/11 Newk <newkdukem at gmail.com>
>>
>>>
>>> Драги пријатели и останати,
>>> Пред малку ми јавија дека промотивниот материјал за Google Summer of
>>> Code е задржан на царина. Со цел да го добиеме пакетот, би требало да
>>> платиме царина и лежарина, со естимација од 2000-2500 денари.
>>> Discuss.
>>>
>>> One of many mindless mirrors
>>>
>>
>>
>> Освен дискусијата, што точно се случува со ова?
>>
>>
>> --
>> Igor
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
>
> --
> Nikola *Newk* Demerdjiev
>
> One of many mindless mirrors
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130415/75767af3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list