[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Mon Apr 15 18:08:34 UTC 2013


Здраво,

мора да се плати ама можно е да  има одредени олесувања за изворната држава.
Најдобро е да се контактира шпедиција некоја и тоа што е можно побрзо пошо
ако нема fedex нивни склад можно е да треба и лежарина да се плати.

А како што спомна Стама треба и казна да се плати во вредност приближно
иста на царината...

Поздрав,

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | mite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://blog.mitemitreski.com/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130415/a98eb1e0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list