[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Newk newkdukem at gmail.com
Mon Apr 15 19:45:22 UTC 2013


Здраво,
Кој е моментално во хаклаб и го чита мејлов може, доколку сака, да постави
една конзерва од кафе, да ја означи со „За царина“ и да ја постави на видно
место. Кога ќе се соберат доволно сретства за да ја платиме царината, ќе
отидеме и ќе го земеме пакетот.

Поздрав,
Никола Демерџиев

-- 
Nikola *Newk* Demerdjiev

One of many mindless mirrors
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130415/160773a5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list