[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Apr 16 07:00:23 UTC 2013


---------- Forwarded message ----------
From: "Newk" <newkdukem at gmail.com>
Date: Apr 15, 2013 11:44 PM
Subject: Re: [2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал
To: "2с.мк" <ossm-members at lists.softver.org.mk>
Cc:

> > Ќе ставам ја. Знаеме од прилика колку пари треба да збереме?
>
> П.С. Мене само ме чуди како успеале да зезнат FedEx вака и да ја стават
пратката на име на МакЕкспорт.

Ова ќе биде проблем. Мораш да им објасниш дека ти си го нарачал ова како
физичко лице и дека немаш појма кои се тие МакЕкспорт и кај биле под кирија.

Во спротивно ќе ни треба печат и потпис од овластено лице од МакЕкспорт што
очигледно го немаме.

П.С. Исто и од мене имате 200 денари.

Поздрав,
Стама
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130416/9f5edaad/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list