[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Mon Apr 15 21:51:35 UTC 2013


2013/4/15 Newk <newkdukem at gmail.com>

> > Ќе ставам ја. Знаеме од прилика колку пари треба да збереме?
>
> Мене ми кажаа од FedEx дека вредноста на пакетот го процениле од околу 70
> евра. 18% од тоа плус лежарина од околу 1200-1500 денари = 2000-2500
> денари.
>


> Исто така сметајте 150 денари исто ко да ги имам ставено во конзервата.
>

Неколку луѓе оставија прееска по 200 денари, мислам дека околу 1000 веќе
има внатре.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130415/9e5ee82a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list