[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Apr 16 07:00:23 UTC 2013


On Apr 16, 2013 2:34 AM, "Aleks" <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:
>
> Ова пакетот од GSoC по автоматизам нѝ следува/го праќаат ?

Ниш не следува по автоматизам.

Ова го нарачавме јас и њук како поддршка на промотивните настани.

Поздрав,
Стама
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130416/9ced9769/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list