[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Mon Apr 15 20:06:05 UTC 2013


2013/4/15 Newk <newkdukem at gmail.com>

> Здраво,
> Кој е моментално во хаклаб и го чита мејлов може, доколку сака, да постави
> една конзерва од кафе, да ја означи со „За царина“ и да ја постави на видно
> место. Кога ќе се соберат доволно сретства за да ја платиме царината, ќе
> отидеме и ќе го земеме пакетот.
>
>
Ќе ставам ја. Знаеме од прилика колку пари треба да збереме?

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130415/e13667a1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list