[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Apr 17 15:58:27 UTC 2013


On 05.04.2013 12:24, Arangel Angov wrote:
> 2013/4/5 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com <mailto:glisha at gmail.com>>
>
>     Еве и јас официјално да потврдам за оваа опција ако има уште место. :)
>
>
> Ок, кај мене у кола нема веќе место. Одиме јас, дамјан, баже и глиша.
>
> Ако има друга кола и уште заинтересирани искоординирајте се тука.

Имаме и друга кола ако има доволно луѓе што сакаат порано да одат.
Т.е. ако има *уште* 4-ица што сакаат порано да одат… на пр. четврток - 
понеделник може да идеме со две коли.


keep it real, think about it, respect each other-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list