[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Wed Apr 17 19:24:55 UTC 2013


Јас можам да тргнам порано.


2013/4/17 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> On 05.04.2013 12:24, Arangel Angov wrote:
>
>> 2013/4/5 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com <mailto:glisha at gmail.com>>
>>
>>
>>     Еве и јас официјално да потврдам за оваа опција ако има уште место. :)
>>
>>
>> Ок, кај мене у кола нема веќе место. Одиме јас, дамјан, баже и глиша.
>>
>> Ако има друга кола и уште заинтересирани искоординирајте се тука.
>>
>
> Имаме и друга кола ако има доволно луѓе што сакаат порано да одат.
> Т.е. ако има *уште* 4-ица што сакаат порано да одат… на пр. четврток -
> понеделник може да идеме со две коли.
>
>
> keep it real, think about it, respect each other
>
>
>
> --
> дамјан
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130417/5b087d9e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list