[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Mon Apr 22 09:45:28 UTC 2013


2013/4/22 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Стама, Андреј вие резервиравте за спиење? Миопа знам дека има кај да спие.
> А и се решивме кога ќе тргаме ние? :)
>

Јас не сум резервирал, Уфо спомна нешто дека ќе пише на нивната листа, не
знам што бидна со тоа. У секој случај, договорот е во четврток вечер да
тргнеме, јас, ти и Стама, со автобус. Треба да купиме карти.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130422/631d5fe3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list