[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Mon Apr 22 09:27:38 UTC 2013


Хелоу,

Стама, Андреј вие резервиравте за спиење? Миопа знам дека има кај да спие.
А и се решивме кога ќе тргаме ние? :)

Јованка


2013/4/19 Nevena Petronijevic <nevena.petronijevic at gmail.com>

> Draga deco :)
> vidimo se u Beogradu!
>
> Dobrodosli!
>
> Nena
>
>
> 2013/4/18 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>
>> Ако се собериме за четврток ќе дојдам во четврток. Ако не со Андреј во
>> петок.
>> Ама во секој случај сметајте ме и мене за смештај.
>>
>> Јованка
>>
>>
>> 2013/4/18 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>>
>>>  2013/4/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>>
>>>> можете да пишете реплај на мојата порака на листата или ако не сте
>>>> таму, можам да пишам ја за вас ако се соберете повеќе луѓе, само пишете
>>>> датуми и колку сте, најверојатно Марко од Белград ќе резервира соби.
>>>>
>>>>
>>> Јас ќе дојдам во петок, 26-ти, ако моеш пиши на листата, да не се брукам
>>> со српскиот. :-D
>>>
>>> Инаку некој за идење у петок? Со автобус, пошто ја неам кола нели. Ако
>>> тој другиот има може и така.
>>>
>>>
>>> --
>>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130422/ec740099/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list