[2s.mk-friends] предавање -- социјалните медиуми и новинарството

Denis Aleksandrov denal05 at gmail.com
Mon Apr 22 15:24:20 UTC 2013


2013/4/22 novica <novica at on.net.mk>

>
>
> Во четврток во МИМ треба за тамошните студенти да одржам предавање на тема
> широко определена како „социјалните медиуми и новинарството“.
>

Во колку часот?

>


>
Ако мислите дека ова би била интересна тема за во хаклаб, може
> презентацијата да ја повторам другата недела во некој термин.
>
>
Јас сум многу заинтересиран за сè што е поврзано со општествени работи,
особено слободата на говорот, социјалните медиуми и новинарството.

 --
> ннвц
>

Поздрав,
Денко
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130422/add89456/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list