[2s.mk-friends] предавање -- социјалните медиуми и новинарството

novica novica at on.net.mk
Mon Apr 22 12:43:22 UTC 2013Во четврток во МИМ треба за тамошните студенти да одржам предавање на 
тема широко определена како „социјалните медиуми и новинарството“.


Ако мислите дека ова би била интересна тема за во хаклаб, може 
презентацијата да ја повторам другата недела во некој термин.

-- 
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list