[2s.mk-friends] предавање -- социјалните медиуми и новинарството

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Apr 22 17:50:23 UTC 2013


2013/4/22 novica <novica at on.net.mk>:
>
>
> Во четврток во МИМ треба за тамошните студенти да одржам предавање на тема
> широко определена како „социјалните медиуми и новинарството“.

Кога веќе го имаш увото на идни новинари, научи ги дека постои нешто
како Automatic camera upload на smart телефоните и да го користат тоа
во моменти кога има можност тоа што го фотографираат снимаат да им
биде конфискувано.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list