[2s.mk-friends] предавање -- социјалните медиуми и новинарството

novica novica at on.net.mk
Mon Apr 22 18:29:13 UTC 2013


> Кога веќе го имаш увото на идни новинари, научи ги дека постои нешто
> како Automatic camera upload на smart телефоните и да го користат тоа
> во моменти кога има можност тоа што го фотографираат снимаат да им
> биде конфискувано.
>

важи. почнувам со ова! :)


-- 
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list