[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 23 22:59:19 UTC 2013


2013/4/23 Newk <newkdukem at gmail.com>

> >Според муабетов на ирц, работава пропадна ?
>
> Според муабетот од ирц, кој сака да се нафати да је истера работава до
> крај, слободно нека повели. Доколку се истера, јас ќе бидам на располагање
> да одвојам време за да се земе пратката од царина.
>

Фалат 1000 денари, ако некој може да донира ОК, ако не добивме некои пари
од луѓето од RIPE и ISOC како донации за КИКА и јас предлагам да се покрие
пакетов со нив ако нема никој нешто против.

Во иднина ве молам да не нарачувате ствари на адреса на хаклаб кога се
откажувате од одговорноста после првата препрека (и не њук не зборам само
за тебе).
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130424/343b5b7d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list