[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Apr 23 23:49:47 UTC 2013


On 24.04.2013 00:59, Arangel Angov wrote:
> Фалат 1000 денари, ако некој може да донира ОК, ако не добивме некои пари
> од луѓето од RIPE и ISOC како донации за КИКА и јас предлагам да се покрие
> пакетов со нив ако нема никој нешто против.
>

Од луѓето од RIPE и ISOC се имаат собрано 5160 ден + 10 €, кај мене се 
парите


> Во иднина ве молам да не нарачувате ствари на адреса на хаклаб кога се
> откажувате од одговорноста после првата препрека (и не њук не зборам само
> за тебе).
>

+1

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list