[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Wed Apr 24 23:01:14 UTC 2013


Howdy пак!

Викендов додека голем дел ќе бидат во Белград, во хаклабот од петок
(21:00h) па до недела (22:00h) ќе се одржува „Ludum Dare“ хакатонот.
Според тоа што имаме муабетено до сега - јас, Дода, Алекс, Висар и Њук
(барем така спомна прееска) би можеле да бидеме присутни таму додека трае
тоа, со тоа што Алекс ќе може само во сабота преку денот (нека се изјасни
за точно).

На другите како ви одговара да се распоредиме? Јас сум слободен цело време,
освен недела од 17:00 - 20:00h. Би можел да ја земам недела преку денот.

Поздрав,
Борис

-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130425/d286db47/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list