[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Apr 25 12:54:27 UTC 2013


On 25.04.2013 01:01, Boris Kuzmanov wrote:
> тоа, со тоа што Алекс ќе може само во сабота преку денот (нека се изјасни
> за точно).
>

Вечерва ќе кажам точно од кога до кога ќе сум слободен да дежурам во хаклаб.

Пинг до другите што се во скопје - Дода, Висар, Њук. Пишете јавно на 
листа кој кога може да биде дежурен, да не испадне после „јас на ирц кажав“.

Поздрав


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list