[2s.mk-friends] Сподели книги

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Wed Apr 24 23:17:04 UTC 2013


Здраво,

Денес твитнав ама scope-от на твитот е мал зашто не сум влијателен.

Овде е мојата calibre колекција
https://mk-words.rhcloud.com/calibre
https://mk-words.rhcloud.com/calibre/catalog

Може на некое сподели знаење да направиме и сподели е-книга.

Поздрав,
Баже


More information about the Ossm-members mailing list