[2s.mk-friends] Сподели книги

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Apr 24 23:59:22 UTC 2013


On 04/25/13 01:17, Blagoj Petrushev wrote:
> Здраво,
>
> Денес твитнав ама scope-от на твитот е мал зашто не сум влијателен.
>
> Овде е мојата calibre колекција
> https://mk-words.rhcloud.com/calibre
> https://mk-words.rhcloud.com/calibre/catalog
>
> Може на некое сподели знаење да направиме и сподели е-книга.

ова може да се најде ваљда

http://kiberkomunist.posterous.com/41479850


-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list