[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Fri Apr 26 19:08:46 UTC 2013


Алекс ти до колку ќе си?

(Сабота) 09:00 - ? Алекс
(Сабота) ? - 00:00 Борис
(Недела) 00:00 - 10:00 Висар

Дода, Њук, некој друг... ?


2013/4/26 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>

> Епа јас после Борис, од полноќ до сабајле, околу 10?
>
> Visar Zejnullahu
>
>
> 2013/4/26 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>
>
>> Мене ми искочи нешто работа во недела преку ден, така да може јас да
>> дежурам после Алекс докај полноќ, па да превземе некој после тоа.
>>
>> Поздрав,
>> Борис
>>
>>
>> 2013/4/26 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
>>
>>> On 25.04.2013 22:56, Кристијан Трајковски wrote:
>>>
>>>> Дечки времето на Ludum Dare е сменето за во 4 сабајле, па најдобро ќе
>>>> биде
>>>> нашава "журка" да започне во сабота сабајле околу 9?
>>>>
>>>>
>>> Океј, јас ќе ви отворам сабајле во 9 часот и ќе седам до попладне
>>> некаде, после нека ме замени некој.
>>>
>>> Њук, ти спомна дека можеш навечер да седиш, уште важи ова ?
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Aleksandar (Aleks) Lazarov
>>> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
>>> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
>>> Processing
>>> - Member of the Free Software Macedonia Organization
>>> - Ham Radio operator (Z32AL)
>>> - GNU/Linux user.
>>> ______________________________**_________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>>> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Boris Kuzmanov
>> Author at IT.com.mk && WordPress Developer
>> [ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter <https://twitter.com/kuzman0v>> Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
>>  ]
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130426/6d03485a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list