[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Visar Zejnullahu visar.zejnullahu at gmail.com
Fri Apr 26 17:04:26 UTC 2013


Епа јас после Борис, од полноќ до сабајле, околу 10?

Visar Zejnullahu


2013/4/26 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>

> Мене ми искочи нешто работа во недела преку ден, така да може јас да
> дежурам после Алекс докај полноќ, па да превземе некој после тоа.
>
> Поздрав,
> Борис
>
>
> 2013/4/26 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
>
>> On 25.04.2013 22:56, Кристијан Трајковски wrote:
>>
>>> Дечки времето на Ludum Dare е сменето за во 4 сабајле, па најдобро ќе
>>> биде
>>> нашава "журка" да започне во сабота сабајле околу 9?
>>>
>>>
>> Океј, јас ќе ви отворам сабајле во 9 часот и ќе седам до попладне некаде,
>> после нека ме замени некој.
>>
>> Њук, ти спомна дека можеш навечер да седиш, уште важи ова ?
>>
>>
>>
>> --
>> Aleksandar (Aleks) Lazarov
>> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
>> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
>> Processing
>> - Member of the Free Software Macedonia Organization
>> - Ham Radio operator (Z32AL)
>> - GNU/Linux user.
>> ______________________________**_________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>>
>
>
>
> --
> Boris Kuzmanov
> Author at IT.com.mk && WordPress Developer
> [ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter <https://twitter.com/kuzman0v> Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
>  ]
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130426/a0b35b1c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list