[2s.mk-friends] интервјуа со заедницата

novica novica at on.net.mk
Sat Aug 3 07:31:08 UTC 2013


> !t http://geekslogs.spodeli.org/

До сега се објавени 5 и се чека на уште 5.

Некои се многу бавни.

Што знам ако ми здосади да проверувам кој до каде е стигнат, ќе се
најдете и сами ваљда. И така сѐ е на гитхаб.


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list