[2s.mk-friends] работа за сериозен php/mysql

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Aug 8 13:26:35 UTC 2013


Норвешка фирма бара сериозен php/mysql програмер.
~2000е би требало да биде платата, може remote со повремени патувања до 
Малта (таму е клиентот на фирмата од Норвешка).

Ако некој сака нек му пише на Марко од Белград на marko.homoludens at gmail.com

Поздрав,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list