[2s.mk-friends] дежурство неделава

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Mon Aug 12 13:27:55 UTC 2013


2013/8/12 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Дечки јас не сум во Македонија, и нема да се вратам ни во текот на
> неделава.
> Дали ќе може некој да го превземе моето дежурство?
>
> Поздрав,
> Јованка
>

Јас можам во Четврток и најверојатно Сабота да превземам,за денес нема да
стигнам на време.

Поздрав,

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | +38975236045 | http://blog.mitemitreski.com/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130812/4bac822b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list