[2s.mk-friends] дежурство неделава

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Mon Aug 12 11:45:30 UTC 2013


Дечки јас не сум во Македонија, и нема да се вратам ни во текот на неделава.
Дали ќе може некој да го превземе моето дежурство?

Поздрав,
Јованка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130812/738902d0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list