[2s.mk-friends] 20 години Debian

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Aug 12 14:45:32 UTC 2013


> После тоа кафана не е на одмет, ќе частат тие што имаат Debian на лаптоп.

А ако имаш виртуелка како се рачуна?


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list