[2s.mk-friends] 20 години Debian

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Aug 12 14:50:49 UTC 2013


2013/8/12 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>>
>> После тоа кафана не е на одмет, ќе частат тие што имаат Debian на лаптоп.
>
>
> А ако имаш виртуелка како се рачуна?

Ќе броиме и Debian базирани дистрибуции? :)


More information about the Ossm-members mailing list