[2s.mk-friends] 20 години Debian

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Aug 16 11:44:08 UTC 2013


On 16.08.2013 12:46, Arangel Angov wrote:
> вечер 18.30 хаклаб? сеа ќе прашам кој има клуч на IRC.
>
> нешто за Debian малце историја, муабет па пивце и дружење.
>
> се гледаме.


може и Манс (како најголем debian поборник со тетоважа) да го натераме 
да се уклучи на хенгаут

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list