[2s.mk-friends] Software Freedom - Kosova 2013

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Sun Aug 11 13:22:08 UTC 2013


Здраво,

од 7. - 9. септември во Косово се случува конференцијава
http://sfk.flossk.org/

Или јас или Јованка веројатно ќе одиме да збориме за Outreach програмите, а
тука е и повикот за
учество http://sfk.flossk.org/call-for-speakers па до *15. август* *
(четврток)* може да се пријават сите
оние кои би сакале да презентираат нешто.

Поздрав,
Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130811/8f4d23f4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list