[2s.mk-friends] potsetnik hacklab chlenarina - noemvri/dekemvri 2013

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Dec 11 14:01:09 UTC 2013


Потсетник дека ноември помина.

Сите што ветија во август дека ќе донираат следните шест месеци и
заборавиле и тие што планираат да уплатат членарина за Хаклаб, а не го
сториле, може да го сторат(*).

Во моментов ова е состојбата:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

Овој и минатиот месец собраната членарината е помала од потребните
средства за кирија+комуналии.


(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
    Сметка: 210057088340110
    Банка: НЛБ Тутунска Скопје
    Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
    Цел на дознака: донација за проект КИКА

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list