[2s.mk-friends] Global Day of Coderetreat 2013

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Mon Dec 9 08:55:54 UTC 2013


On 07/12/2013 15:45, Georgi Stanojevski wrote:
> Јас мислам дека треба да го земеш и дека повеќе вредност ќе има за
> заедницата да остане до крај (дали до 18 часот или до кога и да трае)
> отколку на Сподели знаење таа сабота. :)

Thanks Glisha! Ќе го земам во Четврток после настанот. Во случај да
треба за Сподели во Сабота, ќе го вратам порано, не е проблем. :)

Далибор


More information about the Ossm-members mailing list