[2s.mk-friends] важни настани 2013 збир

novica novica at on.net.mk
Sat Dec 28 20:44:40 UTC 2013


задолжителен редовен крај-година потсетник за сите што правале
организирале нешто во минатава година да го прибележат тоа со малку
текст и линкови на
https://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
каде што ги водиме сите важни настани на заедницата уште од 1999 година.

списокот е корисен. се наоѓа кога треба некаде да се референцира минат
труд.

жално е што никој не апдејтвал од 8.2012.

среќни празници.	

-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list