[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon Feb 4 14:38:26 UTC 2013


+1

можеби треба да се разгледа опцијата за 2 проекции едноподруго,
втората од 8 или 8ипол?

Баже

2013/2/4 Boris Ristovski <borisristovski at gmail.com>:
> Здраво, јас и Александар Ивановски пријавуваме интерес.
>
>
> Борис Ристовски
>
>
> 2013/2/3 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>
>> Го нарачав TPBAFK у дигитален формат и можеме да го глеаме у хаклаб у
>> петок после 18ч.
>>
>> Се работи за филм посветен на The Pirate Bay:
>> http://watch.tpbafk.tv
>>
>> Ако има заинтересирани пишете да се преброиме колку сме.
>> --
>> Арангел
>> xmpp/mail
>> ufo \o/ linux.net.mk
>> http://blog.spodeli.org
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list