[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

novica novica at on.net.mk
Mon Feb 4 16:10:16 UTC 2013


>
> можеби треба да се разгледа опцијата за 2 проекции едноподруго,
> втората од 8 или 8ипол?
>

или покомотна локација ако има навистина толку многу интерес

--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list