[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Feb 4 17:06:20 UTC 2013


2013/2/4 novica <novica at on.net.mk>:
>>
>> можеби треба да се разгледа опцијата за 2 проекции едноподруго,
>> втората од 8 или 8ипол?
>>
>
> или покомотна локација ако има навистина толку многу интерес

Ќе присувствуаат онолку луѓе за колку што ќе има место. Остатокот ќе
мора да го гледаат дома.

Сори. За толку простор собираме пари, толку луѓе ќе може да присувствуаат.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list