[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Feb 4 17:08:09 UTC 2013


2013/2/4 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2013/2/4 novica <novica at on.net.mk>:
>>>
>>> можеби треба да се разгледа опцијата за 2 проекции едноподруго,
>>> втората од 8 или 8ипол?
>>>
>>
>> или покомотна локација ако има навистина толку многу интерес
>
> Ќе присувствуаат онолку луѓе за колку што ќе има место. Остатокот ќе
> мора да го гледаат дома.

first come, first served.

Дојдете порано :)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list