[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue Feb 5 09:46:53 UTC 2013


On 02/05/13 00:18, Misha Popovikj wrote:
> +1
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


Хало, не е премиерата на филмов во 23:00 во петок?
Ако имате копија ве молам споделете да го пуштиме и во хаклабот во 
Белград, ако не, кажете како ќе го гледате пред 23:00.

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list